ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

АВТОДИАГНОСТИКА

При всеки модерен автомобил има диагностичен куплунг OBD-(on board diagnostic). Чрез тази букса ние можем да видим състоянието на ЕКУ (моторния компютър). Можем да следим живи дани на автомобила и да четем кодове за грешки ,които се появяват когато даден автомобил има повреда. Оценка за изправността на редица компоненти в автомобила, като управление на турбото, дебитомер, центорвка, ABS сензори, температурни сензори и още много други ,може да се даде единствено, ако колата ви бъде прегледана с качествен уред за компютърна диагностика.  Когато се съмнявате, че нещо във вашата кола не е както трябва, най-добрият начин да разберете какъв е проблема, е да подложите автомобилът си на автомобилна диагностика.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Ние можем да Ви гарантираме висококачествена услуга с реални резултати, които можем да Ви докажем чрез нашият Dyno стенд. Също така гарантираме за сигурността на двигателя и скоростната Ви кутия.

 • Правим ремонта на автомобила Ви по-удобен за вас
 • Гарантираме за качествено обслужване
 • Доказани резултати
 • Високо качество на конкурентни цени

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Има ли опасност за автомобила ?

  Ние гарантираме, че няма никакъв риск за вашият автомобил. Нашите софтуерни намеси не вредят по никакъв начин на двигателя или скоростната Ви кутия.

 • Какъв ефект мога да очаквам ?

  Повишението на мощността е относително за всеки двигател. За повече информация и резултати може да разгледате КАТАЛОГА ни.

 • Как се извършва монтажа на чиптунинг?

  Има два начина за монтаж на чип тунинг.
  1. Софтуерно през OBD буксата на вашият автомобил.
  2. Хардуерно запояване на чипа на компютъра Ви.

© Designed & Developed by WebGenesis